facebook_pixel
Awesome Games Done Quick 2018 slog insamlingsrekord

Awesome Games Done Quick 2018 slog insamlingsrekord

Årets Awesome Games Done Quick är över för den här gången efter en hel veckas konstant speedrunnande för välgörenhet. I år gick alla insamlade pengar till Prevent Cancer Foundation, en organisation som arbetar för bättre metoder att förebygga och upptäcka cancer tidigt.

Under veckan utfördes 181 speedruns, varav 81 finns att se på YouTube nu. Själva tillställningen lyckades sammanlagt samla in hela $2,261,823.19, vilket är mer än 18 miljoner svenska kronor och $40,000 mer än förra året. Passande nog slog även syster-galan Summer Games Done Quick förra året sitt rekord. Ett minst sagt fantastiskt resultat och vi tackar givetvis alla inblandade för deras hårda jobb och fabulösa speedrum-skills!

No Title

No Description

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar