facebook_pixel
Atlus undrar: vill du se Persona på pc?

Atlus undrar: vill du se Persona på pc?

Shin Megami Tensei: Persona-serien är en av de mest hyllade rollspelserierna i världen, och det är knappast oförtjänt. Tyvärr har spelen hittills förblivit exklusiva för Sonys PlayStation-konsoler men många är vi som trånat efter chansen att spela Persona på pc.

Om du är en av de som skulle vilja se Persona på pc har du nu chansen att säga det direkt till utvecklarna Atlus. Företaget har nämligen lanserat sin årliga undersökning med frågor om vad deras fans vill se från dem i framtiden. I år rör vissa av frågorna vilka remakes fans vill se, samt till vilka format – inklusive pc. Undersökningen finns här men är endast tillgänglig på japanska. Som tur är har dock Siliconera översatt alla frågor, så att vi som inte talar japanska också kan delta.

Så sent som förra sommaren talade Atlus-ägarna Sega om deras vilja att ta Persona till pc, så förhoppningsvis kan en våg av fankärlek hjälpa till att knuffa de i rätt riktning. Jag håller i alla fall tummarna och jag vet att många här på redaktionen är med mig. In och gör din röst hörd!

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar