facebook_pixel
Äntligen! Dlc-paket för Mass Effect 2 och 3 har släppts på Origin

Äntligen! Dlc-paket för Mass Effect 2 och 3 har släppts på Origin

2017 var året då Electronic Arts dödade Mass Effect. Typ. Förvisso diggade jag Mass Effect: Andromeda rejält (jag gav det hela 84 procent i vår recension) men det står klart att jag var och är i minoriteten, inte minst efter att Electronic Arts fattade det drastiska beslutet att lägga hela Mass Effect-serien “på is” samtidigt som man mer eller mindre lade ned Biowares Montreal-studio som ansvarade för utvecklingen av Mass Effect: Andromeda.

Allt det här får en kanske att bli sugen på att spela om originaltrilogin istället, och nu har Electronic Arts äntligen plockat ihop två dlc bundles för Mass Effect 2 och 3, som tidigare enbart såldes för den klumpiga och så här i efterhand tokigt onödiga Bioware-valutan. Prislapparna är dock i det högsta laget (25 euro för ME2-bundlen och 30 euro för ME3-bundlen) men det är givetvis bara en tidsfråga innan man kan inhandla paketen på rea.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar