facebook_pixel
World of Tanks 1.0 innebär en extrem grafisk makeover

World of Tanks 1.0 innebär en extrem grafisk makeover

World of Tanks är knappast någon färsking – jag skrev en På Gångare om det 2012 och redan då hade det funnits tillgängligt i två år – så det förvånade mig att det ännu inte fått sin 1.0. Nu när PUBG äntligen fått sin kanske Wargaming kände att det var på tiden att göra slag i saken och mycket riktigt kommer World of Tanks 1.0 dyka upp mars 2018.

Så vad kan tank-fans världen över se fram emot? En rejäl grafisk uppdatering, enligt Wargaming. Och det rör sig inte om någon mindre finslipning av lacken, inte. Det här är en total överhalning av spelets grafik, som enligt utvecklarna inte kommer att påverka spelets prestanda. Den här videon visar de rent utsagt häpnadsväckande skillnaden mellan nutid och framtid:

New Graphics – World of Tanks PC

Finally, this year the game will see significant graphical improvements with a number of great new features that we’re excited to bring to you. And as it often is with graphics, we’d rather let you see what’s in store with your own eyes. Twitter: http://twitter.com/worldoftanks Facebook: http://facebook.com/worldoftanks.na Let’s Battle!

Teamet ska åstadkomma den här uppdateringen tack vare den egenutvecklade grafikmotorn CORE och de räknar med att minst 25 av spelets kartor kommer att bli helt omdesignade för att “möta modern grafisk standard”. Man kan redan nu testa spelets nya motor genom att ladda ner demon World of Tanks enCore på dess hemsida.

PC: Test the new engine with World of Tanks enCore

Hello tanker! Let’s talk about World of Tanks enCore and how to use it. World of Tanks enCore is software that demonstrates the capabilities of the new graphical engine, Core. The online action in World of Tanks will switch over to the new engine soon.

Det är inte bara det visuella som kommer uppdateras när 1.0 står för dörren, utan även musiken och ljuddesignen kommer att ses över. Wargaming har jobbat med över 40 musiker, bland annat Silent Hill-kompositören Akira Yamaoka av alla människor, för att skapa nytt ljud att ackompanjera tank-fighterna.

World of Tanks 1.0 dyker upp i mars 2018 men redan nu finns det tillgängligt i free-to-play-form.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar