facebook_pixel
Ubisoft ger bort två gratisspel den här månaden

Ubisoft ger bort två gratisspel den här månaden

Det är juletider, kära läsare! Typ. Under fjolåret firade Ubisoft 30 år och gav bort 30 miljoner gratisspel (och så var Watch Dogs gratis för så sent som för en månad sedan) så vi skulle kunna förlåta dem om de skulle låta julen passera utan att göda våra backloggar ytterligare. Men så blir inte fallet: Ubisoft kommer bjuda på inte bara ett utom två gratisspel denna december, och de berörda titlarna går inte av för hackor!

Först ut har vi World in Conflict: Complete Edition, rts:et från 2007 av svenska Massive Entertainment, som du kan ladda ner från Uplay från och med idag och fram till den 11 december. Assassin’s Creed 4: Black Flag följer redan nästa vecka, seriens kanske bästa spel, i alla fall fram tills Asssassin’s Creed Origins släpptes denna höst. Du måste lägga till Assassin’s Creed 4 på ditt konto någon gång mellan den 11 och 18 december.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar