facebook_pixel
Superhot får ny fristående expansion

Superhot får ny fristående expansion

2016 var ett fantastiskt år för förstapersonsskjutarna. Doom, Titanfall 2 och Superhot sparkade in dörrarna till framtiden, och bjöd på spelupplevelser som var fjärran det pop-and-stop-stuk som vi fått lov att vänja oss vid i Call of Duty: Modern Warfares kölvatten. Aggressivitet och akrobatik belönades framom att sitta och trycka i ett hörn, och det var oerhört befriande, i alla fall om du frågar undertecknad.

Nu får Superhot en fristående expansion kallad för Mind Control Delete. Eller ja, “nu och nu”, spelet släpps som early acccess via Steam imorgon och kommer färdigställas någon gång under nästa höst. Mind Control Delete är gratis (i alla fall just nu) för alla som äger Superhot, och den första early access-releasen bjuder på två spelbara “MINDS” och ett “kalejdoskop av det första dussinet nya nivåer blandat med några dussin stridsutmaningar”.

Dessutom kommer man införa procedurellt genererade nivåer inbakade i “kärnloopen” vilket gör att Superhot Team kan berätta “längre, mer komplexa berättelser”. Man kommer även införa både hälsopoäng och powerups, så ärligt talat låter Mind Control Delete mer som en fullfjädrad uppföljare än en rad nya lösryckta nivåer. Lovande!

Här är premiärtrailern för Superhot: Mind Control Delete.

SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE Reveal Trailer

MIND CONTROL DELETE is a standalone expansion set in the SUPERHOT universe. It’s designed as a rogue-like twist on the linear nature of the original SUPERHOT. In it’s well proven genre-defining format, SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE distills and expands on the same intoxicating rhythm of slow motion combat.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar