facebook_pixel
Steam firar Finlands hundraårsdag med rea!

Steam firar Finlands hundraårsdag med rea!

Visste ni att Finland fyller hundra år som självständig nation precis idag?

Det visste ni förmodligen eftersom ni läste om det på Aftonbladet och har sett en och annan avatar på temat ploppa upp på Facebook, men bara för att poängtera denna fantastiska dag lite extra tydligt har Steam inlett en ny rea med ett stort utbud av finländska titlar.

Priserna är nedsatta med så mycket som upp till 90 procent, och bland de berörda titlarna hittar vi den fantastiska stadsbyggaren Cities: Skylines, de fantastiska actionrökarna Max Payne och Max Payne 2, den inte särskilt fantastiska tidsresarsoppan Quantum Break, det fantastiska plattformsracingspelet Trials Evolution: Gold Edition och den uppskattade co-op-betonade Trine-trilogin.

Vänner av ordning noterar förmodligen att Alan Wake inte ingår i utbudet (det kanske bästa finländska spelet någonsin) och det beror på att spelet sorgligt nog försvann från Steam i våras som ett resultat av att rättigheterna till den licenserade musiken löpte ut. Ett surt konstaterande för dig som inte var fram med kreditkortet i tid.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar