facebook_pixel
Sony tycker att arbetet med Death Stranding går jättesnabbt

Sony tycker att arbetet med Death Stranding går jättesnabbt

För några veckor sedan fick vi en ny trailer för Metal Gear-skaparen Hideo Kojimas nya spel Death Stranding. Den var lite som spelets tidigare trailers, fast konstigare och med ännu fler bäbisar, och man börjar ju undra om det faktiskt finns ett spel bakom alla högtflygande koncept och Norman Reedus nakna, vältränade kropp.

Utgivarna Sony verkar vara nöjda med spelets utveckling i alla fall. I en intervju med den japanska tidningen Dengeki Playstation (via Wccftech.com) berättade Hideo Kojima att Sony sagt att de “aldrig tidigare sett ett spel utvecklas i ett sådant högt tempo”. Kojima lade också till att “vi planerar ett avslöjande som kommer överraska alla under 2018”. Tänk om Death Stranding mitt i allt skulle släppas redan nästa år? Den som lever får se.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar