facebook_pixel
Snart kan du spela Diablo i Diablo 3 igen!

Snart kan du spela Diablo i Diablo 3 igen!

I början av det här året fick vi en fin överraskning av Blizzard. Man kunde nämligen spela alla sexton nivåer från det första Diablo-spelet i Diablo 3 under en begränsad tid, kompletta med ett pixligt filter, retrodoftande rörelsemönster och animationer för karaktärerna, tunnare ljud, justerad kameravinkel och omdesignat användargränssnitt. Grymt ambitiösa grejer som Blizzard lätt kunde ha tagit betalt för men ändå släppte gratis.

Nu har Blizzard berättat att The Darkening of Tristram, som eventet kallas, kommer återvända inom kort. Mellan den 1 och den 30 januari kan man återigen spela igenom det uppiffade Diablo i Diablo 3, och “exklusiva belöningar och utmanande fiender” kommer vänta den som tar sig tid att utforska Blizzards klassiska grottor. Man säger inte rakt ut om något faktiskt är nytt sedan sist, men vi kan nog förvänta oss ett och annat påskägg.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar