facebook_pixel
Skynda, skynda! Moderna klassiker reas ut via Steam

Skynda, skynda! Moderna klassiker reas ut via Steam

Knappt har höstrean på Steam hunnit avslutas innan våra plånböcker frestas igen: under drygt nio timmar till (i skrivande stund) reas en lång rad moderna klassiker ut med upp till 75 procent. Med “moderna klassiker” i det här fallet menar vi antingen spel som är uppföljare till klassiska titlar, kronologiskt eller själsligt, eller moderna klassiker i deras egen rätt.

Vi snackar spel som Age of Wonder 3 (7 euro och 49 cent), Torment: Tides of Numenera (18 euro), Divinity: Original Sin (13 euro och 59 cent), Armikrog (4 euro), Obduction (15 euro), Tesla Effect (5 euro) och Yooka-Laylee (20 euro). En samling hits som verkligen inte går av för hackor med andra ord, och ett alldeles utmärkt sätt att börja fira jullov lite i förtid.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar