facebook_pixel
Så här spelar man faktiskt Sea of Thieves

Så här spelar man faktiskt Sea of Thieves

Under förra veckans The Game Awards fick vi både en ny trailer och ett hett efterlängtat lanseringsdatum för Rares kommande piratäventyr Sea of Thieves. Spelet kommer släppas den 20 mars, men själva spelupplevelsen har fortfarande framstått som något av ett mysterium. Vad gör man egentligen i Sea of Thieves? Nu har Rare släppt en ny video som äntligen svarar på den eviga frågan på ett tillfredsställande sätt.

Under åtta minuter går Mike Chapman, design director, igenom progressionen i Sea of Thieves. Friheten står i centrum, men om man vill ha en något mer strukturerad upplevelse kan man försöka bygga sig ett rykte genom att slutföra quests (voyages) med fokus på olika spelstilar, såsom skattjakt, handel och mer actionfyllda uppdrag där man försöker besegra återupplivade pirater i form av skelett.

Det finns ändå inga barriärer spelare emellan, alla kan delta i alla quests så till vida åtminstone en av spelarna har tillgång till dem, och det är även fritt fram att styra in på vilket sidospår som helst. Bland annat kan man besöka olika öar för att fånga olika djur och frakta dem till de befolkade hamnarna i utbyte mot belöningar.

Här är den nya trailern för Sea of Thieves.

Becoming a Pirate Legend: Progression in Sea of Thieves – Official Walkthrough

Time for us to lift the lid on ways to increase your reputation and become a pirate legend in Sea of Thieves! Take a seat with Design Director Mike Chapman to hear all about Trading Companies, voyage types, commendations, pirate customisation and more.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar