facebook_pixel
Så här överlever du (kanske) på Mars

Så här överlever du (kanske) på Mars

I våras avslöjade svenska Paradox Interactive mängder av strategiskt godis, däribland stadsbyggarspelet Surviving Mars av av Tropico-utvecklarna Haemimont Games. I augusti, i samband med Gamescom-mässan i Köln, följde de allra första spelsekvenserna, och nu har vi fått ytterligare en ny trailer.

Surviving Mars släpps någon gång under nästa vår och handlar, förstås, om att överleva på Mars. Inte på egen hand i Matt Damon-stil dock, utan som en del av ett nytt samhälle där människor lever sina liv inuti gigantiska bubblor som kanske eller kanske inte kan spricka med katastrofala följder.

Här är den nya trailern för Surviving Mars, och under den hittar du också en arkiverad livestream om spelet som fokuserar just på bostadsbubblorna.

Surviving Mars – Domes, “Living on Mars”

Learn more: http://pdxint.at/2nYV6II Coming in Spring 2018 to Xbox One, Playstation 4, and Windows, Mac, and Linux PCs, Surviving Mars will put players in charge of planning, designing, and maintaining a sustainable colony on another planet.

Surviving Mars Preview – Domes

Learn more: http://survivingmars.com Surviving Mars is a sci-fi settlement builder all about colonizing Mars and surviving the process. Choose a space agency for resources and financial support before determining a location for your colony. Build domes and infrastructure, research new possibilities and utilize drones to unlock more elaborate ways to shape and expand your settlement.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar