facebook_pixel
QWOP-uppföljaren Getting Over It finns på Steam nu

QWOP-uppföljaren Getting Over It finns på Steam nu

Minns du QWOP? Den där så kallade “simulatorn” där man hade full kontroll över en löpares samtliga lemmar (nästan) och försökte springa så fort och långt som möjligt. Man kan fortfarande spela QWOP gratis på internet om man vill, men för dig som redan bemästrat det spelet (finns du ens?) så har den själsliga uppföljaren Getting Over It with Bennett Foddy av QWOP-skaparen Bennett Foddy släppts via Steam nu.

Prislappen är 8 euro, och spelet handlar om en man i en kittel som av oklara anledningar måste bestiga ett enormt berg med hjälp av blott en slägga. Det handlar mycket om att bygga momentum för att slunga sig upp för berget i en våldsam takt, men det är väldigt mycket lättare sagt än gjort, inte minst på grund av den svårbemästrade kontrollen. Här är en väldigt imponerade speedrun av Getting Over It with Bennett Foddy.

Getting Over It with Bennett Foddy – 2m 34.467s Speedrun

Uploaded by Lumonen on 2017-12-01.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar