facebook_pixel
PUBG-streamaren Dr Disrespect tar timeout

PUBG-streamaren Dr Disrespect tar timeout

För nästan exakt en vecka sedan gick årets upplaga av The Game Awards av stapeln borta i Kalifornien, och bland en massa heta utannonseringar delades det även ut en massa fina priser till spel från året som gått, såväl som andra utmärkelser. En av dessa utmärkelser var Trending Gamer Award som den här gång togs hem av den populära Playerunknown’s Battelgrounds-streamaren Dr Disrespect.

Nu har emellertid Dr Disrespect tagit till sin Twitter-kanal för att utannonsera att han kommer ta en timeout och koncentrera sig på sin “underbara familj” ett tag. Detta eftersom han varit otrogen, något han erkänner med gråt i rösten i klippet nedan. Han ber om ursäkt åt sina fans, sponsorer och Twitch och försäkrar oss om att “det här är inte den jag är, det här är inte vad jag representerar” och att otroheten var ett “dumt jävla misstag”.

I samma veva har även Net Ease, det kinesiska företaget som skulle sponsra Dr Disrespect under ett kommande event, sagt upp sitt avtal med Twitch-stjärnan. Här är Dr Disrespects fullständiga utannonsering.

Gold Medallions || @DrDisRespect

DrDisRespectLIVE – Gold Medallions || @DrDisRespect – PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS – Twitch

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar