facebook_pixel
Psychonauts 2 släpps inte under nästa år

Psychonauts 2 släpps inte under nästa år

För lite mer än ett år sedan fick vi se den allra första publika prototypen för Pscychonauts 2, Tim Schafers och Double Fines uppföljare till det kultklassiska plattformsäventyret som släpptes i Europa i början av 2006. Sedan dess har vi fått reda på att svenska Starbreeze kommer ge ut spelet digitalt, även om Double Fine fortfarande äger de hundraprocentiga intellektuella rättigheterna för Psychonauts 2. Vi fick även se de allra första spelsekvenserna från spelet i början av oktober.

I den nya videon här nedan hälsar Double Fine att utvecklingen av Psychonauts 2 går bra, men att spelet tyvärr inte kommer släppas under 2018. Utvecklingsteamet anser sig ändå ha rätt bra koll på hur länge utvecklingen kommer att ta, men man vill inte lova saker publikt utifall man måste skjuta upp spelet en gång till. Allting är dock inte jämmer och elände i den nya videon, och vi får vår första titt på ett gäng nya karaktärer med fokus på huvudrollen Raz fortfarande rätt mystiska familj.

Här är den nya utvecklardagboken om Psychonauts 2.

Psychonauts 2 // The Aquato Family

Welcome to another project update for the excellent game Psychonauts 2! Today, you’ll get an insight into the creation of some very special new characters: Raz’s family!

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar