facebook_pixel
Provspela multiplayerbetan av Dusk nu

Provspela multiplayerbetan av Dusk nu

Förra hösten stiftade vi bekantskap med Dusk, det nya extremt 90-talsdoftande fps:et av David Szymanski och New Blood Interactive. Bland spelets inspirationskällor hittar vi titlar som Redneck Rampage, Heretic, Quake och Doom, och vi utlovas en fullfjädrad kampanj så väl som musik av Brutal Doom-kompositören Andrew Hulshult.

Om man förköper Dusk via Steam får man omedelbar tillgång till den första episoden från kampanjen, men om man är mer intresserad av spelet onlinedel kan man styra kosan till New Blood Interactives Discord-kanal och anmäla sig till den stängda betan. I dagsläget bjuds vi på fem kartor och individuell eller lagbaserad dödsmatch.

Multiplayerdelen av Dusk kallas för Duskworld (en direkt referens till Quakeworld, antar vi). New Blood Interactive utlovar även dedikerade servrar, användning av Steamworks, “komplett kontroll” och “total galenskap”. Här är den nya trailern för multiplayerdelen av Dusk.

Welcome to DuskWorld (DUSK Multiplayer)

DM, TDM, Dedicated Servers, Steamworks, Complete Control, Absolute Madness http://store.steampowered.com/app/519860/DUSK/ Sign up at Discord.gg/NewBlood

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar