facebook_pixel
Playerunknown’s Battlegrounds visar upp nytt fordon

Playerunknown’s Battlegrounds visar upp nytt fordon

I torsdags fick vi reda på att de allra första spelsekvenserna från den nya ökenkartan i Playerunknown’s Battlegrounds kommer visas upp under årets upplaga av The Game Awards, som kommer livestreamas via internet under natten till fredag. Som uppvärmning har det officiella PUBG-kontot på Twitter publicerat det allra första skärmskottet på ett av flera nya utlovade fordon, närmare bestämt en flakbil.

PLAY BATTLEGROUNDS on Twitter

New vehicle coming soon. Exclusive to the desert map. #ThisIsBattleRoyale

I övriga PUBG-nyheter så har vi kommit över en alldeles förträfflig gif där spelaren Ianrosetta lyckades med det osannolika: att träffa en annan spelare (i huvudet, förmodligen) med ett armborst, trots att spelaren ifråga körde en Dacia i full fart och var bakom ett hus när skottet avfyrades. Ren bondtur eller otrolig skicklighet? Förmodligen en blandning av båda. Här är giffen med det otroliga konststycket.

And now his luck has ended – Create, Discover and Share Awesome GIFs on Gfycat

Watch And now his luck has ended GIF on Gfycat. Discover more GIFS online on Gfycat

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar