facebook_pixel
Playerunknown’s Battlegrounds lämnar early access imorgon bitti

Playerunknown’s Battlegrounds lämnar early access imorgon bitti

I samband med The Game Awards i början av december fick vi reda på att Playerunknown’s Battlegrounds, årets spelsuccé nummer ett, äntligen kommer lämna early access och bli “klart” den 20 december. Det är ju idag! Typ. Det beror lite på var i världen man bor, tydligen, för i Sverige kommer spelet nå version 1.0 först kl. 08:00 imorgon bitti, så det är nog bäst att du fyller kaffekokaren redan innan du går och lägger dig ikväll.

Vi på PC Gamer planerar spela den nya ökenkartan under vår traditionella torsdagsstream imorgon kväll, som kanske eller kanske inte går av stapeln kl 20:00 på vår Youtube-kanal. Vissa av oss har provat den nya kartan medan vissa andra inte har gjort, så det blir högst antagligen en ytterst förvirrad soppa som sannolikt resulterar i att Fredrik kör ihjäl Jerry. Igen. Fast förhoppningsvis med ett nytt fordon här gången för att hålla saker fräscha.

Via Twitter berättar också PUBG Corp att “vi kommer dela med oss av våra planer bortom lanseringen snart”, så version 1.0 innebär på intet sätt slutet för arbetet med PUBG. Bland annat kommer det en tredje karta till spelet belägen i det snöiga Peru vid någon tidpunkt (som vi fick reda på under PC Gaming Show i samband med E3 i somras) fast det tar nog förmodligen ett bra tag innan vi får reda på mer information om den.

Här är PUBG Corps tweet om lanseringstajmingen, och under den ser du även en relativt färsk trailer med lite fräcka mord från den nya ökenkartan Miramar.

PLAY BATTLEGROUNDS on Twitter

Players, we will be leaving Early Access and launching PC 1.0 on Dec 20 11PM PST. The maintenance on live servers for 1.0 will start Dec 20 6PM PST / Dec 21 3AM CET and last for 5 hours. 1.0 release patch notes and our plans beyond the release will be shared with you soon.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS – Miramar First Impressions

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS PC 1.0 Launch is coming December 20th. In the weeks leading up to 1.0, the test servers are rife with new content. We’re pleased to bring you our new map, Miramar, a new desert landscape with new weapons, and new vehicles. Watch the first reactions, and then come see it for yourself.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar