facebook_pixel
Playerunknown’s Battlegrounds lämnar early access den 20 december

Playerunknown’s Battlegrounds lämnar early access den 20 december

Inatt gick årets upplaga av The Game Awards av stapeln, och jag måste faktiskt medge att det här jippot blir bättre för varje år. Prisutdelningar varvades med världspremiärer, och en av dem var de allra första spelsekvenserna från den nya Playerunknown’s Battlegrounds-kartan Miramar, som vi fick en hyfsat komplett överblick över i onsdags.

Inte nog med det: den nya kartan är spelbar på testservarna nu, och PUBG Corp passade även på att utannonsera att Playerunknown’s Battlegrounds kommer nå version 1.0 och därmed även lämna early access-programmet på Steam den 20 december, så alla som haft PUBG-relaterad GOTY-ångest de senaste månaderna kan äntligen pusta ut.

Här är det kompletta PUBG-segmentet från The Game Awards.

Player Unknown’s Battlegrounds New Map

First look at the brand new desert map for PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar