facebook_pixel
Oxenfree är gratis på GOG

Oxenfree är gratis på GOG

Någonting har hänt under hösten.

Bland allt lootlådesnack och dylika kontroverser måste någon ha kommit fram till att det här med att ge bort gratisspel är extremt lönsamt för onlinebutiker i det långa loppet, för att sedan läcka statistiken till precis alla konkurrenter. Under förra veckan fick vi nämligen gratisspel av Uplay, Origin, GOG och Humble, och nu har GOG följt Humbles exempel från tidigare idag genom att ge bort ytterligare ett spel. För andra veckan i rad!

Den här gången rör det sig om Oxenfree, Night School Studios paranormala tonårsväventyr som släpptes så sent som förra sommaren. Här hos oss belönade vi spelet med 83 procent i vår recension, och beskrev det hela som ” ett välberättat äventyr med karaktärer att tycka om och en ö fylld med intrikata mysterier”. Och det låter ju typ bra. Night Scool Studio avslöjade också sitt nya spel Afterparty i fredags, så om du vill värma upp inför lanseringen 2019 så är förmodligen Oxenfree det perfekta valet. Om du börjar spela nu så hinner du säkert.

Här är lanseringstrailern för Oxenfree från fjolåret.

OXENFREE: LAUNCH TRAILER

AVAILABLE NOW FOR XBOX ONE, WINDOWS 10, AND STEAM*** “Looks like an indie gaming essential” – VICE “The first must-play game of 2016” LA TIMES “A mix of Freaks and Geeks, Poltergeist, and the best teen films of the 80’s” – POLYGON Night School Studio’s OXENFREE is a supernatural teen thriller about a group of friends who unwittingly open a ghostly rift.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar