facebook_pixel
Overkill’s The Walking Dead är en co-op-skjutare för fyra spelare

Overkill’s The Walking Dead är en co-op-skjutare för fyra spelare

I våras fick vi reda på att Overkill’s The Walking Dead försenas till 2018. Hösten 2018 har det numera visat sig, ty spelet har fått en officiell hemsida som offentliggör just det lanseringsfönstret tillsammans med en trailer för den första av spelets fyra spelbara karaktärer. Med andra ord kommer det här spelet bli en co-op-fest i Left 4 Dead-stil, inte särskilt förvånande med tanke på utvecklarnas Payday 2-meriter.

Den avslöjade karaktären i fråga är den före detta arkitekten Aidan, och i trailern ser vi honom beväpnad med ett baseballträ vilket får oss att tro att han fokuserar på närstridsvapen och -attacker. Varje karaktär kommer ha sina egna färdighetsträd med unika förmågor och en egen berättelsebåge. Om du vill veta mer om spelet kan du kolla in helgens livestream som sändes via Twitch, där serietidningens skapare Robert Kirkman medverkade.

Här är trailern om Aidan i Overkill’s The Walking Dead.

OVERKILL’s The Walking Dead – Aidan Trailer

Let us introduce Aidan, the first playable character from OVERKILL’s The Walking Dead – the upcoming game from OVERKILL and Starbreeze Studios. OVERKILL’s The Walking Dead is a four player co-op action FPS, where you and your friends fight the dead as well as the living.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar