facebook_pixel
Ny Far Cry 5-trailer fokuserar på action, action och action

Ny Far Cry 5-trailer fokuserar på action, action och action

I fredags kollade vi in hela 26 spelminuter från Far Cry 5, presenterade tillsammans med kommentarer av Dan Hay, spelets creative director. Om du tyckte att den videon var i det längsta laget kanske den nya actionfyllda och oerhört effektiva trailern här nedan faller dig mer i smaken, eftersom den är över på blott 92 sekunder.

Under hastiga klipp får vi merparten av spelets gameplaymässiga kaka presenterad, inklusive stealth-attacker, biljakter, spionerande, explosioner och Metal Gear Solid 5– doftande understöd av ickespelarkaraktärerna Nick Rye (pilot och mekaniker), Grace Armstrong (dödlig och prickskytt) och Boomer (lurvig och hund).

Far Cry 5 släpps den 27 mars. Här är den nya trailern.

Far Cry 5: The Resistance | Trailer | Ubisoft

Learn more about how the world of Far Cry 5 reacts to your activities as you fight alongside your local allies, the Guns & Fangs for Hire, to take back Hope County.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar