facebook_pixel
Nu går det att spela Star Trek: Bridge Crew utan VR

Nu går det att spela Star Trek: Bridge Crew utan VR

Star Trek: Bridge Crew är en av de mest lockande VR-spelen på marknaden idag. Att tillsammans med tre vänner ta befället över ett stjärnskepp och rollspela sina favoritkaraktärer i Star Trek-universumet låter nästan värt investeringen som krävs för att spela det. Hittills har det ju nämligen krävts fyra VR-hjälmar och lika många utgåvor av spelet för att ens kunna börja.

Den tröskeln har dock sänkts betydligt då spelet nu låter dig spela utan VR-hjälm och med traditionella kontrollmetoder som ett vanligt förstapersonsspel. Den här nya funktionen har adderats med en gratis uppdatering och kommer tillåta kompatibilitet mellan spelare som kör med och utan VR. Om man spelar VR-löst kommer spelet dessutom få ett grafiskt uppsving eftersom det kräver betydligt färre systemresurser.

Som om inte detta vore nog är Bridge Crew just nu tillgängligt för halva priset i Steams julrea. \\//_

Star Trek: Bridge Crew: Non-VR Patch | Dev Diary | Ubisoft [US]

Star Trek™: Bridge Crew is now available for non-VR players on PlayStation®4 and PC with a new free update! Join matches with both VR and non-VR players seamlessly across all platforms. This update also includes enhanced Windows Mixed Reality support.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar