facebook_pixel
Nu är Watch Dogs gratis igen

Nu är Watch Dogs gratis igen

Vi har sagt det förr och säger det igen, och kommer sannolikt upprepa oss några gånger till innan året är till ända: det är fullständigt vansinnigt hur många gratisspel vi pc-spelare fått under december månad. Company of Heroes 2 och Layers of Fear från Humble, Grim Fandango Remastered och Oxenfree från GOG samt Plants vs. Zombies: Game of the Year Edition från Origin (vem hade trott att Electronic Arts skulle framstå som giriga för att de bara gett bort ett gratisspel den senaste tiden?).

Därtill har vi också Ubisoft och Uplay, vars duo World in Conflict och Assassin’s Creed 4: Black Flag gått en runda tidigare, men nu återigen är gratis via Uplay fram till den 23 december, tillsammans med Watch Dogs som ursprungligen var gratis i början av november. Förmodligen ett smart agerande av Ubisoft, genom att ge bort spel två gånger genererar de dubbelt så mycket uppmärksamhet, och vi kan nog räkna med att gratisdubbletter också börjar dyka upp hos konkurrenterna inom kort. Varför inte liksom?

Du kan ladda ner Uplay här, och nedan ser du den gamla lanseringstrailern för Watch Dogs från 2014.

Watch Dogs – Launch Trailer

You play as Aiden Pearce, a brilliant hacker who saw something no one was meant to see. His enemies came for him, but killed a family member instead. Now on the hunt for those responsible, you’ll be able to monitor and hack all who surround you by manipulating everything connected to the city’s network.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar