facebook_pixel
Night in the Woods: Weird Autumn Edition är släppt nu

Night in the Woods: Weird Autumn Edition är släppt nu

Night in the Woods är ett av årets bästa spel (bevis!) och nu har det begåvats med en gratis uppdatering med namnet Weird Autumn Edition som en perfekt ursäkt för att återvänta till Possum Springs en gång till. Crimes? Crimes!!!

Weird Autumn innehåller bland annat de två sidospelen Lost Constellation och Longest Night som släpptes gratis under huvudspelets utveckling men nu har inkorporerats i handlingen. Dessutom har Possum Springs fått ytterligare några invånare som du kan interagera mer för att lära dig mer om staden och dess historia. Mae har även en bas i sitt rum så att du kan spela Die Anywhere Else när du vill, samt ett antal nya dialogval och events som du kan uppleva runt staden.

Om du äger spelet lär du redan ha fått Weird Autumn som en vanlig uppdatering och om du köper spelet nu kommer den att ingå som en del av det vanliga spelet. Utvecklarna påpekar dock att det är bäst att starta om ditt nuvarande spel då uppdateringen kan skapa problem om du laddar ner den med en existerande sparfil. Tur då att Night in the Woods är ett spel som verkligen belönar flera omspelningar.

Night In The Woods on Twitter

We are pleased to announce that NIGHT IN THE WOODS: WEIRD AUTUMN EDITION is NOW OUT on XBOX ONE/PS4/PC/MAC/LINUX. https://t.co/otlKcTNTO8

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar