facebook_pixel
Nej, se det snöar i nya trailern för Metro Exodus

Nej, se det snöar i nya trailern för Metro Exodus

Metro Exodus, den tredje delen i Metro-serien, är som bekant under utveckling hos 4A Games och nu har vi äntligen fått ett ungefärligt släppdatum att hänga våra förhoppningar på. Hösten 2018 är det som gäller, då återvänder vi till Moskvas tunnelbana igen, men tydligen inte särskilt länge.

I den här nya trailern får vi nämligen se hur Artyom och hans vänner uppenbarligen lämnat den bakom sig i Exodus.

Metro Exodus New Gameplay Trailer from Game Awards 2017 – New Metro Gameplay

Metro Exodus is story-driven FPS from 4A Games, the team behind Metro 2033 and Metro Last Light. Experience combat and stealth in a gorgeous but deadly game world. In Metro Exodus you’ll flee Moscow and travel across Russia, in the largest Metro game yet.

Metro Exodus är delvis inspirerat av Glukhovskys tredje bok Metro 2035, vilken i sin tur hämtade inspiration från andra delen i spelserien Metro: Last Light. Eftersom undertecknad inte läst böckerna i fråga kan jag därför inte spekulera värst mycket i hur det här kommer att påverka det nya spelet, men ni mer literärt begåvade kan ju diskutera era teorier vilt i kommentarerna.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar