facebook_pixel
Mer information om den nya PUBG-kartan!

Mer information om den nya PUBG-kartan!

I torsdags fick vi reda på att de allra första spelsekvenserna från den nya ökenkartan i Playerunknown’s Battlegrounds kommer visas upp under årets upplaga av The Game Awards, som kommer livestreamas via internet under natten till fredag, 02:30 svensk tid. Som uppvärmning fick vi dock en titt på ett av de nya fordonen under gårdagen, och nu har utvecklarna publicerat ett matigt inlägg på Steam som berättar mer om kartans egenheter.

Först och främst har den nya kartan fått ett officiellt namn: Miramar. Bluehole har koncentrerat sig på att skapa omgivningar som är “väldigt annorlunda” jämfört med den ursprungliga PUBG-kartan Erangel, med ogästvänliga öknar istället för grönskande skogar. Därtill har man lagt till kompakta bostadsområden och städer som kräver nya taktiker från spelarna. Här är den kompletta kartan över Miramar, följt av korta beskrivningar av de olika områdena.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar