facebook_pixel
Mechwarrior 5: Mercenaries släpps december 2018

Mechwarrior 5: Mercenaries släpps december 2018

Den 5 december 2016, lite mer än ett år sedan, var en glädjens dag för fans av saker som är stora och låter mycket. Mechwarrior 5: Mercenaries avslöjades nämligen med buller och brak, och för utvecklingen står Piranha Games (som tidigare legat bakom Mechwarrior Online och Transformers: Revenge of the Fallen). Mechwarrior 5: Mercenaries byggs i Unreal Engine 4 och kampanjen kommer låta dig ta rollen som rookiepilot, för att därefter stiga i graderna och fritt kunna välja vilka fraktioner du vill stöda.

Nu har Piranha Games lanserat en hemsida för Mechwarrior 5: Mercenaries där vi får reda på att spelet läpps under 2018 (i december enligt våra internationella kollegor). Spelet kommer även ha stöd för upp till fyra spelare i co-op, och vänner kommer helt sonika ersätta de AI-piloter som redan är en del av spelets uppdrag. Mechwarrior 5: Mercenaries kommer också ha stöd för Steam Workshop, så vi kan nog vänta oss en och annan välgjord fan fiction-berättelse och stridsrobotar pyntade med leende animeflickor.

Här är en ny fräsch teaser för Mechwarrior 5: Mercenaries.

MechWarrior 5: Mercenaries Teaser (Mech_Con 2017)

MechWarrior 5: Mercenaries teaser, revealed at Mech_Con 2017 MechWarrior 5: Mercenaries is set for release in late 2018

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar