facebook_pixel
Konami presenterar enspelarkampanjen i Metal Gear Survive

Konami presenterar enspelarkampanjen i Metal Gear Survive

Det kan inte vara lätt att vara i Yuji Korekados skor just nu. Han är producent för Metal Gear Survive, det första Metal Gear-spelet Konami gör sedan seriens fader Hideo Kojima lämnade boet i slutet av 2015, och oavsett vad man gör med det här spelet kan man räkna med näthat och bitska kommentarer. Vad är poängen med att fortsätta med den här serien utan Hideo Kojima liksom, även om det är i en väldigt klar spinoff-form?

Metal Gear Survive släpps den 20 februari och nu har Konami släppt en trailer som går igenom spelets enspelarkampanj (det har också co-op). Personligen tycker jag det ser sanslöst ointressant ut (men så tröttnade jag på Metal Gear Solid 5 halvvägs genom kampanjen också) men bland Youtube-kommentarerna kan man faktiskt skönja en positiv ton, så för dem som uppskattar överlevnadsspel tycks Metal Gear Survive fungera.

Här är den nya trailern om enspelarkampanjen i Metal Gear Survive.

[Official] METAL GEAR SURVIVE SINGLE PLAYER COMMENTARY TRAILER | KONAMI (ESRB)

First look at “METAL GEAR SURVIVE” single player mode with commentary from the game’s producer. “METAL GEAR SURVIVE” releases February 20, 2018 on PlayStation 4, Xbox One and PC via Steam. Play CO-OP mode during METAL GEAR SURVIVE’S BETA, available January 18th to 21st, 2018 on PlayStation 4 and Xbox One.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar