facebook_pixel
Kolla in nya trailern för Sega-doftande Freedom Planet 2

Kolla in nya trailern för Sega-doftande Freedom Planet 2

2017 var året när Sega lyckades med det omöjliga: att få Sonic att kännas både relevant och välkommen igen! Visserligen krävdes det att man lånade ut sin blåa maskot till Sonic-moddaren Christian Whithead och hans team istället, men Sonic Mania togs hur som helst emot med öppna armar av både fansen och kritikerna.

Och med ens känns Galaxy Trails Freedom Planet 2 inte lika spännande längre. Det första spelet hyllades som en kärleksfull återgång till den gamla skolans plattformsspel i allmänhet och Sonic i synnerhet, men frågan är om en upprepning av samma recept verkligen räcker i Sonic Manias kölvatten?

När Freedom Planet 2 utannonserades i slutet av 2015 påstods det förvisso att det skulle säga “hej då åt nostalgin”, men av den nya trailern att döma är just nostalgin fortfarande ett väldigt vasst vapen i Freedom Planet 2:s repertoar. Till och med jag ser de uppenbara Sonic-nickningarna trots att jag aldrig tillbringat särskilt mycket tid med Segas älskling. Spelet har ännu inget lanseringsdatum, men du kan ladda ner en demo via Steam.

Här är den nya trailern för Freedom Planet 2.

Freedom Planet 2 Preview – 2017 Update

Freedom Planet 2 © 2017 GalaxyTrail, LLC. Lilac, Carol, and Milla © Ziyo Ling. Steam Page: http://store.steampowered.com/app/595500/Freedom_Planet_2/ Official Website: http://freedomplanet2.com/ The Sample Version of the game has been updated to 1.0.6, and it features some important new additions!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar