facebook_pixel
Kolla in nya gameplaytrailern för Darksiders 3

Kolla in nya gameplaytrailern för Darksiders 3

Vilken skillnad ett halvår gör! När vi fick se de första spelsekvenserna från THQ Nordics och Gunfire Games actionäventyr Darksiders 3 i våras tyckte jag det såg sådär ut, ärligt talat. Jag var jätteglad över att det faktiskt kommer ett Darkisders 3, självklart, men samtidigt rädd för att THQ Nordics tilltänkta budget inte skulle räcka till för att fånga de två föregångarnas påkostade storslagenhet.

Spola framåt sex månader och vi har fått en gameplaytrailer för Darksiders 3. Och det ser mycket bättre ut! Kan förvisso ha mer att göra med miljöombytet än något annat, men ljuseffekterna och animationerna ser numera ut som de bör göra i ett Darksiders-spel, och jag är plötsligt högintresserad av projektet igen. Darksiders 3 planeras bli färdigt någon gång nästa år och här är den nya trailern.

Darksiders 3 – Gameplay December 2017

A Horseman will ride once more. But this time… with a little more attitude. Unleash the Fury! Take a look as Fury makes her way through The Hollows and fights a Lava Brute. Pre-Order Link: http://darksiders.com/order-here

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar