facebook_pixel
Kolla in en ny trailer för Battalion 1944

Kolla in en ny trailer för Battalion 1944

Vilken skillnad två år gör. I början av 2016 finansierade brittiska Bulkhead Interactive sitt Battalion 1944 via Kickstarter, en onlineskjutare i Andra världskrigsmiljö, och vid tidpunkten ett välkommet avbräck från alla moderna slagfält. Snabbspola fram till slutet av 2017 och vi har inte bara fått Battlefield 1, utan även Call of Duty: WWII, en duo som förmodligen mättat de flesta världskrigsromantiker där ute, och mer därtill.

Hur som helst: nu har Bulkhead Interactive släppt en ny fem och en halv minuter lång trailer för Battalion 1944, som blandar kommentarer från utvecklarna med spridda småklipp från spelet. I slutet av trailern presenteras vi för slagord som “förbered dig för den sanna tronföljaren till klassiska shooters” och “årets sanna tillbaka till rötterna-skjutare”, vilket vi på PC Gamer tolkar som en direkt handske i ansiktet på Call of Duty.

Nästa trailer, med fokus på gameplay, väntar den 9 januari. Under tiden kan du läsa mer om spelet på den officiella produktsidan hos Steam.

Här är den nya trailern för Battalion 1944.

Battalion 1944 – Official Pre-Announcement Trailer (2018)

January 9th 2018 will be the Official Release of the Battalion 1944 game trailer. Add Battalion 1944 to your Steam wishlist NOW: http://store.steampowered.com/app/489940/BATTALION_1944/ Battalion 1944 recaptures the core of classic hardcore shooters and propels WW2 into the next generation of competitive gaming.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar