facebook_pixel
Kampanjen i Monster Hunter World kommer vara mellan 40-50 timmar

Kampanjen i Monster Hunter World kommer vara mellan 40-50 timmar

Lanseringen av Monster Hunter World närmar sig med stormsteg! På konsol, det vill säga. Spelet släpps till Playstation 4 och Xbox One den 26 januari, men ett lanseringsdatum för pc-versionen lyser fortfarande med sin kompletta frånvaro. Capcom har dock lovat att de kommer göra pc-spelet “rätt” från början, så det verkar onekligen som att man tar uppgiften på allvar, vilket är betryggande.

Monster Hunter World är främst ämnat som en co-op-upplevelse, men om man vill kan man spela igenom kampanjen på egen hand också, något som lär ta mellan 40-50 timmar enligt regissören Yuya Tokuda (via Gematsu). Det kommer dock finnas gott om saker att syssla med även efter att man klarat spelet, som att uppgradera vapen och utrustning och delta i veckoevent i form av gratisuppdateringar.

När vi ändå pratar om Monster Hunter World så kan vi kolla in en relativt färsk trailer som belyser Palico-katterna, spelarnas trogna följeslagare och bästa vänner i Monster Hunter-universumet. Man kan ge dem egna namn och skräddarsy deras utseende på en mängd olika sätt för att skapa den mest perfekta, mysigaste, coolaste, gulligaste och mest erotiska monsterjagarpartnern.

Här är den nya trailern för Monster Hunter World. Mjau!

Monster Hunter: World | Purrfect Palicos | PS4

Hunting Monsters is tiresome work, customise your purrfect palico partner to aid you on your quest!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar