facebook_pixel
Jaha, nu har visst 3 miljoner spelat PlayerUnknown’s Battlegrounds samtidigt

Jaha, nu har visst 3 miljoner spelat PlayerUnknown’s Battlegrounds samtidigt

Det vore inte en dag som slutar på g utan att Playerunknown’s Battlegrounds slog ett nytt hisnande rekord. Dess succé börjar nästan nå löjliga proportioner nu och efter den framgångsrika debuten av spelets 1.0-uppdatering lär den inte upphöra snart. Tidigare i veckan kunde nämligen Playerunknown via sin Twitter klargöra att PUBG hade 3 miljoner spelare samtidigt på Steam.

PLAYERUNKNOWN on Twitter

OVER 3 MILLION!! Thank you all for helping us reach this amazing milestone! GG WP everybody <3

I skrivande stund är siffran “bara” 2,5 miljoner, men det är å andra sidan en slö dag. Dota 2, som länge hade rekordet, är inte ens i närheten med en halv miljon spelare. I ungefär samma veva meddelade även BattlEye att de nu har bannat över 1,5 miljoner fuskare från PUBG, också det via Twitter.

BattlEye on Twitter

Update on the number of PUBG bans: 1,500,000.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar