facebook_pixel
Hello Neighbor släpps på fredag, så här en trailer

Hello Neighbor släpps på fredag, så här en trailer

Vägen fram till lanseringen av Hello Neighbor har varit lång och trasslig. Den var ursprungligen tänkt att det skulle släppas i slutet av sommaren, men spelet försenades efter att utvecklarna hos Dynamic Pixels konstaterade att de “tidigare betaversionerna sög”, till stora delar som ett direkt resultat av att man bytte spelmotor och hade sönder en del saker på vägen.

Men nu är det äntligen dags. Hello Neighbor släpps på fredag och kostar 28 euro via Steam. Men vi vet inte riktigt vad vi ska tro längre. Tidigare presenterade spelet sig som en relativt rättfram inbrottssimulator, men av den nya trailern att döma blir fullversionen av spelet något betydligt mer drömskt och psykologiskt, och ibland är man jätteliten medan grannen är jättestor.

Här är den nya trailern för Hello Neighbor.

Hello Neighbor Pre-Launch Teaser Trailer

3 days to go! Pre-Order now on Steam – http://store.steampowered.com/app/521890 Hello Neighbor is a Stealth Horror game about sneaking into your creepy neighbor’s house. Coming to Xbox One & PC this Friday, December 8th! Join us: Discord – https://discord.gg/hyQcyev Facebook – https://www.facebook.com/tinyBuildGames/ Twitter – http://twitter.com/tinyBuild Official website: http://HelloNeighborGAME.com

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar