facebook_pixel
Här är nya spelklipp från lovande Little Devil Inside

Här är nya spelklipp från lovande Little Devil Inside

Under 2015 inledde och avslutade indiestudion Neostream sin lyckade Kickstarter-kampanj för deras mysiga överlevnadsrollspel Little Devil Inside. Sedan dess har det dock varit tyst som graven kring spelet (uppdateringarna på Kickstarter-sidan har inte direkt stått som spön i backen) men lagom till jul släppte man ändå ett nytt klipp med spridda sekvenser från spelet. Och det ser ganska fantastiskt ut!

I en lika färsk intervju med Inven Global har Neostream också berättat att man siktar på en drygt 20 timmar lång huvudstory, med hela 80 timmar sidouppdrag. Berättelsen handlar om att  studera olika monster för ett universitet som finns beläget i en säker zon som man återkommer till med jämna mellanrum. Spelvärlden kommer också vara “ungefär av samma storlek som Borderlands” och det bjuds på både co-op och AI-kompanjoner.

Lanseringen för Little Devil Inside ligger ändå långt fram i tiden. QA-testerna planeras inledas i slutet av 2018, och lanseringen av det färdiga spelet följer förhoppningsvis kort därpå. Man har ändå skalat tillbaka spelet rätt rejält, och minskat det ursprungliga hundratalet planerade monster till omkring tio stycken. I gengäld kommer de förhoppningsvis bli rejält minnesvärda. I den nya videon ser vi också att Little Devil Inside kommer bjuda på både överlevnadselement och strider, och riktigt, riktigt ljuv musik.

Little Devil Inside (Test Build 2017)

A footage comprised of gameplay clips developed.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar