facebook_pixel
Här är lanseringstrailern för Nine Parchments

Här är lanseringstrailern för Nine Parchments

I slutet av sommaren kollade vi in en trailer för Nine Parchments, det nya Harry Potter-doftande co-op-spelet av de finska Trine-utvecklarna Frozenbyte. Man kan spela som en rad olika karaktärer, såsom isälskaren Carabel the Clacial, den unge Cornelius Crownsteed, den gamle Marvek the Torrid, den maskerade Nim the Cleaner, den mekaniska ugglan Owl, bokälskaren Gislan of Alcyon, råttan Rudolfus the Strange och slutligen även den där trollkarlen från Trine-spelen.

Nine Parchments släpptes förra tisdagen, kostar 20 euro via Steam och sitter på ett “blandat” användaromdöme baserat på 82 recensioner. Med andra ord har lanseringen inte varit helt lyckad, men Frozenbyte har redan släppt hotfixar för de prominenta sparfilsproblemen, och ytterligare uppdateringar väntar inom kort, såsom stöd för flera sparfiler och åtgärdade problem med spelets friendly fire-system. Man funderar också över “vilka andra uppdateringar som är nödvändiga”.

Här är lanseringstrailern för Nine Parchments.

Nine Parchments Launch Trailer

Nine Parchments is a co-operative blast ’em up game of magical mayhem from Frozenbyte! Available now on Nintendo Switch, Windows and PS4 (NA). The PS4 EU release is Dec 13th, and the Xbox One release date will be announced soon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar