facebook_pixel
Här är en trailer för det första dlc-paketet till Call of Duty: WWII

Här är en trailer för det första dlc-paketet till Call of Duty: WWII

Tidigare i höst, den 3 november för att vara exakt, släpptes Activisions senaste mastodontskjutare Call of Duty: WWII. Spelarstatistik från Steam vittnade om att spelet var seriens populäraste del sedan Black Ops 2, i alla fall under veckorna kring lanseringen. Numera huserar Call of Duty: WWII långt ner på listan över de mest spelade titlarna på Steam just nu, under spel som Battlerite, Left 4 Dead 2, Dead by Daylight och Paladins.

Med andra ord börjar det bli dags för en vitamininjektion i form av nytt dlc, och mycket riktigt har Activision och Sledgehammer Games passat på att presentera The Resistance i den nya trailern här nedan. Det bjuds på tre nya multiplayerkator: Valkyrie, baserad kring Hitlers “varglya” i Polen, samt Prag-baserade Anthropoid och Paris-belägna Occupation. Därtill får vi också en ny zombiepisod med en ny fiendetyp och ett nytt vapen (ripsaw!).

Precis som vanligt släpps allt Call of Duty-material först till Playstation 4, och eftersom lanseringsdatumet är spikat till den 30 januari kan vi räkna med att The Resistance dyker upp på pc:n någon gång i slutet av februari eller i början av mars. Sledgehammer Games hälsar att paketet är “det största och mest spännande dlc:t vi någonsin gjort”, så kanske är det värt den extra väntan, den fullständiga frånvaron av enspelarinnehåll till trots?

Här är den nya trailern för The Resistance till Call of Duty: WWII.

Official Call of Duty®: WWII – The Resistance DLC Pack 1 Preview

Rise up against the enemy and take back your homeland. Preview the new content coming in The Resistance DLC Pack 1 for Call of Duty®: WWII.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar