facebook_pixel
Här är en timme från Sea of Thieves

Här är en timme från Sea of Thieves

Rares nya co-op-betonade actionäventyr (eller är det ett actionrollspel?) Sea of Thieves framstod länge som något av ett mysterium. Men i och med förra veckans kartläggning av spelets progression rätades de flesta frågetecken ut, i alla fall för mig, och om du vill få en ännu klarare bild av Sea of Thieves kan du numera också kolla in den nya timslånga gameplayvideon här nedan.

Här hos PC Gamer har vi roat oss under hösten med att streama Playerunknown’s Battlegrounds på vår Youtube-kanal varje torsdag (gårdagens stream blev verkligen jättekonstig och ganska pinsam, även fast jag är sanslöst stolt över det där mordet på bron) men i något skede har vi också tänkt lira något annat, och Sea of Thieves är en stor kandidat när det väl lättar ankar den 20 mars.

Här är det nya, långa gameplayklippet från Sea of Thieves.

Official Sea of Thieves Developer Gameplay #7: “All Aboard the Party Boat!”

Hitch a ride on the hype ship with Sea of Thieves team members in a bumper-length Developer Gameplay session! This footage was originally captured for the recent Extra Life Mixer stream, but here it is for posterity and anyone who missed the live broadcast.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar