facebook_pixel
Här är den nya trailern för det där spelet där man sväljer bäbisar?

Här är den nya trailern för det där spelet där man sväljer bäbisar?

Hideo Kojima är en märklig man. Han hade gott om fria tyglar när han fortfarande jobbade hos Konami med Metal Gear Solid-serien, men hade bevisligen också sin beskärda del meningsskiljaktigheter med företagsledningen, vilket ledde till att han lämnade den japanska studion efter slutfört arbete med 2015 års Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain.

Sedan dess har Hideo Kojima inlett ett samarbete med Sony, och det verkar som att de ger honom ännu mer svängrum än vad Konami någonsin gjorde. Någon annan slutsats kan man inte komma fram till när man kollar på den nya Death Stranding-trailern från nattens The Game Awards, där Norman Reedus flummar runt i ett dystert landskap bland spädbarn, osynliga andar, spasmande lik och kolossartade, öh, kolosser. Och valar.

Här är den nya trailern för Death Stranding.

Death Stranding World Premiere

Here’s the full World Premiere of Hideo Kojima’s Death Stranding from The Game Awards.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar