facebook_pixel
Här är 26 minuter från Far Cry 5

Här är 26 minuter från Far Cry 5

Tidigare i år, i slutet av maj, presenterades Far Cry 5 för omvärlden med pompa och ståt. Ubisofts nya sandlådeskjutare utspelas i den amerikanska delstaten Montana, och spelaren får uppgiften att nedmontera den våldsamma domedagskult som håller nejden i ett järngrepp. Det var ursprungligen tänkt att Far Cry 5 skulle släppas den 27 februari, men lanseringen har numera skjutits upp med exakt en månad, till den 27 mars.

Nu har gänget hos Playstation Underground bänkat sig framför Far Cry 5 tillsammans med Dan Hay, creative director, och du kan se de resulterande 26 spelminuterna här nedan. Om du av någon anledning fortfarande hungrar efter mer information när du sett klart klippet kan du valsa ut till närmaste affär och inhandla december- och januarinumret av vår tidning och lusläsa vår sexsidiga och synnerligen matiga artikel om spelet.

Här den nya gameplaydemon för Far Cry 5.

Far Cry 5 Open World Gameplay demo | PS Underground

Witness the madness, mayhem, and utter destruction you can wreck in Far Cry 5. Watch our brand new open world gameplay demo on the latest episode of PS Underground. Coming to PS4 on 3/27/18: https://www.playstation.com/en-us/games/far-cry-5-ps4/

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar