facebook_pixel
Go 4 The Kill är en battle royale-modd till Counter-Strike: Global Offensive

Go 4 The Kill är en battle royale-modd till Counter-Strike: Global Offensive

Förrförra måndagen var vi rätt upphetsade över de tilltagande bevisen på att Valve håller på att utveckla ett Playerunknown’s Battlegrounds-doftande battle royale-läge för deras eviga kassako Counter-Strike: Global Offensive. Men de var inte de första att komma på den här specifika idén: modden Go 4 The Kill släpptes redan i augusti utan att folk tog överdrivet mycket notis, vilket ledde till att de officiella servarna stängdes ner (även om moddaren Kinsi fortsatte arbeta med spelet). Tack vare en generös Reddit-användare verkar det dock som att i alla fall de nordamerikanska servarna kommer återvända inom en snar framtid.

Go 4 The Kill utspelas på en karta som är mer än fyra gånger större än Global Offensive-kartan Overpass, och tre eller fyra gånger större än vad Source-motorn vanligen tillåter. För att komma runt begränsningarna har Kinsi i själva verket placerat flera kartor bredvid varandra, och sammanfogat dem med hjälp av några strategiskt placerade berg. Det nuvarande maximala spelarantalet är 20 per omgång enligt Kotaku, men Go 4 The Kills officiella hemsida säger att man “siktar på 49 spelare per omgång”. Denna lista går också igenom de största skillnaderna mellan Go 4 The Kill och Counter-Strike: Global Offensive.

Här är en video som visar upp Go 4 The Kill och hur man spelar det. Tekniskt fascinerande om inte annat!

Battle Royale for CS:GO – Now available

MERRY CHRISTMAS! To celebrate, why not have a Battle Royale game for CS:GO, courtesy of Kinsi’s go4thekill mod: https://go4thekill.net/ Controls – https://go4thekill.net/controls Differences to CS:GO – https://www.reddit.com/r/Go4TK/wiki/index/csgo_differences In this video I show gameplay from the games I played of it and explain how it’s similar to, and different from, other games in the Battle Royale genre.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar