facebook_pixel
Fem fenomenala minuter från Fe förevisas för folket

Fem fenomenala minuter från Fe förevisas för folket

När det för första gången presenterades för världen under förra årets E3 vann Fe allas våra hjärtan genom att vara – för att citera vår egna Erik Bergérus – sådär skitvackert och medvetet och grejer. Svenska Zoinks naturälskande äventyr blev direkt en snackis och nu har vi fått se fem minuter av spelets via IGN First.

I den här presentationen visar spelets designer Hugo Bille upp en sekvens där den lilla fe-varelsen befriar ett gigantisk rådjur från spelets ondingar The Silent Ones med hjälp av en snäll fågel och lite Shadow of the Colossus-inspirerat klättrande. Det är, givetvis, magiskt.

Fe: 5 Minutes of Gorgeous Gameplay – IGN First

One of the developers of Fe shows off your ability to bond with animals in the beautiful action-adventure, out in 2018. Fe Is an Adorable 3D Adventure with Zelda-Like Discovery https://www.youtube.com/watch?v=vZWqlqZPHjw Subscribe to IGN for more! http://www.youtube.com/user/IGNentertainment?sub_confirmation=1 ——————————­—- Follow IGN for more!

En lustig sak jag noterade var att varje gång den lilla fen sjöng stannade min katt plötsligt till och tittade på skärmen. Vad är det för subliminala meddelanden Zoink skickar till våra katter egentligen? Rapportera gärna i kommentarerna om era kissar reagerar liknande.

Hur som helst ser Fe precis så trollbindande ut som vi förväntat oss och vi hoppas att det håller i sig enda tills spelets släpps tidigt första halvåret 2018.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar