facebook_pixel
Eric Barone kan visst inte sluta annonsera nyheter till Stardew Valley

Eric Barone kan visst inte sluta annonsera nyheter till Stardew Valley

Stardew Valley är en kraftfull drog. Precis när man tror att man sett och upplevt allt valsar Eric Barone tillbaka in i ens liv och annonserar något nytt som drar en tillbaka till myllan igen. Nyligen fick vi veta att spelet äntligen kommer att få multiplayer samt en helt ny undervattensdel. Som om inte det var nog har Barone, alias ConcernedApe, tagit till Twitter igen för att gå igenom vad Stardew-fans har att se fram emot nästa år:

ConcernedApe on Twitter

some things I’ve added for the new content update: *new “town event” in winter *new type of collection that you can start in your first winter *Signs (can display any item on them) *More outdoor decorations (some change w/ season) *More NPC “events” *A way to re-spec professions

Många intressanta nyheter där, speciellt möjligheten att välja om sina yrken som har efterfrågats länge. Jag är själv mest exalterad över att få fler events och jag håller tummarna för att de involverar Clint som är alldeles för underanvänd i nuläget.

Ännu vet vi inte när den här nya uppdateringen dyker upp men det låter rimligt att det blir framåt våren. Ha hackorna redo.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en fru, två katter och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar