facebook_pixel
Episk julbundle från Humble

Episk julbundle från Humble

Det är december, kära läsare. Det innebär att julen närmar sig med stormsteg, och om du är extra lyckligt lottad sitter du förmodligen på en chokladkalender och öppnar en lucka varje dag (annars fuskar du och förtjänar att brinna i helvetet). Årets bästa julkalender tillhör dock tveklöst Humble, ty deras Yogscast Jingle Jam 2017-bundle ger oss nya spel varje dag fram till den 25 december.

De titlar vi fått hittills inkluderar bland annat Garry’s Mod, Gunpoint, Chivalry: Medieval Warfare och Guild Wars 2: Heroic Edition. För 35 dollar får man tillgång till spel som sammanlagt är värda 847 dollar, och om du tycker att de titlar som avslöjats hittills inte riktigt håller måttet är det bara att vänta, eftersom bundlen kommer säljas i ytterligare 25 dagar (även om spelkoderna är begränsade till antalet).

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar