facebook_pixel
Enorma jättar och hur man dräper dem

Enorma jättar och hur man dräper dem

I början av juni avslöjade Killer Instinct-utvecklarna Iron Galaxy Studios Extinction, ett nytt spel om en liten, liten man som slåss mot stora, stora jättar. Senare samma månad fick vi de allra första spelsekvenserna, och visst, det här spelet ser väldigt mycket ut som en amerikansk version av manga- och animeserien Attack on Titan.

Extinction planeras släppas i början av nästa år, och nu har vi fått en ny trailer som försäkrar oss om att spelet inte kommer innehålla mikrotransaktioner (en sak som man tyvärr inte längre kan ta för givet) innan vi stiftar bekantskap med jättarna och deras olika rustningar, som alla dikterar villkoren för hur du kan fälla dem.

Här är den nya trailern för Extinction.

EXTINCTION – Skills & Strategy

Only you stand between humanity and Extinction. http://extinction.com/ The Ravenii have come to destroy our world, and you’ll need to draw upon all of your training to defeat a horde of adversaries that each pose a unique and deadly challenge.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar