facebook_pixel
En ny karaktär i Shenmue 3 har avslöjats!

En ny karaktär i Shenmue 3 har avslöjats!

Vi gillar att ha roligt här på internet. Och med “roligt” menar jag i själva verket att vi klagar så fort tillfälle ges, pekar finger åt saker som kunde vara bättre, och snickrar ihop memes därefter. Själv reagerade jag inte överdrivet mycket på de hårt kritiserade ansiktsanimationerna i Shenmue 3-trailern från i somras (karaktärerna i den här serien har ju alltid varit stela) men Ys Net har i alla fall vidtagit rejäla åtgärder för att förbättra situationen.

I september visade man upp en ny videouppdatering om ansiktsanimationerna i Shenmue 3. En klar förbättring, men knappast jämnvärdigt samtida konkurrenter. Därför är det glädjande att Ys Net nu avslöjat att de inlett ett samarbete med Lakshya Digital, som helt och hållet kommer koncentrera sig på karaktärerna i Shenmue 3. Tillfället till ära har man även presenterat en helt ny tills vidare namnlös karaktär och du kan se henne här ovan.

Shenmue 3 planeras bli klart någon gång under den andra halvan av 2018.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar