facebook_pixel
Det verkar som att Star Wars Battlefront 2 kommer få mer “offlinematerial”

Det verkar som att Star Wars Battlefront 2 kommer få mer “offlinematerial”

Sedan lanseringen den 17 november har den största delen av konversationen om Star Wars Battlefront 2 kretsat kring lootlådorna och mikrotransaktionernas vara eller icke vara i spelets onlinedel. För tillfället är de fortfarande avstängda (mikrotransaktionerna, inte lootlådorna) men samtidigt har det uppstått en törst efter mer enspelarinnehåll utöver de nya gratisuppdragen som släpptes tidigare den här månaden.

En av de mest hyllade delarna av Star Wars Battlefront 2 överhuvudtaget är de nya rymdstriderna. De utvecklades av Burnout-studion Criterion Games, och nu har de tagit till Twitter för att säga att de “redan justerat vissa av planerna för framtida dlc hos Criterion på grund av det ökade begäret för mer offlineinnehåll”. Varför orden “single player” inte används är något av ett mysterium, men vi antar att de menar single player?

Här är Criterion Games tweet om framtiden för Star Wars Battlefront 2.

Criterion Games on Twitter

We’ve already adjusted some of our plans for future DLC at Criterion because of the demand we’ve been hearing for more offline content since the game shipped. We’re working on what that content might be, but we’re certainly not deaf to what players are asking for more of. https://t.co/Ugib1hCvN3

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar