facebook_pixel
Det nya spelet av Oxenfree-utvecklarna heter Afterparty

Det nya spelet av Oxenfree-utvecklarna heter Afterparty

I fjol släpptes ett mysigt äventyrsspel kallat Oxenfree där man spelade som tonårstjejen Alex och utforskade en mystisk ö tillsammans med jämnåriga vänner. “Ett välberättat äventyr med karaktärer att tycka om och en ö fylld med intrikata mysterier” och 83 procent blev slutomdömet i vår recension, och nu har utvecklarna Night School Studio avslöjat sitt nästa spel via den egna hemsidan med hjälp av lite concept art och en kort beskrivning.

Afterparty kommer släppas någon gång under 2019 och handlar om Milo och Lola, nyligen avlidna bästisar som riskerar tillbringa evigheten i helvetet. Såvida de inte super Satan under bordet det vill säga, vilket förmodligen är lättare sagt än gjort och sannolikt involverar intrikata pussel och nystande i anledningarna till att Milo och Lola skickats till helvetet till att börja med. Här är de första konceptbilderna för Afterparty.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar