facebook_pixel
Den nya uppdateringen till Star Wars: Battlefront 2 är ute nu

Den nya uppdateringen till Star Wars: Battlefront 2 är ute nu

Visste du att den nya Star Wars-filmen The Last Jedi har premiär typ idag? Det visste du nog. Tillfället till ära har Electronic Arts uppdaterat sitt Star Wars-spel Battlefront 2, och det är inte några småsaker det handlar om. Star Wars: Battlefront 2 har inget season pass och allt nytt material är därmed gratis (det var tänkt att mikrotransaktionerna skulle stå för betalningen istället, men det gick ju som det gick med det).

Du kan läsa de fullständiga patchnoteringarna här, och utöver allmänna balansjusteringar och buggfixar hittar vi två nya spelbara hjältar (Finn och Captain Phasma från den nya filmtrilogin), två nya kartor (Crait för Galactic Assault och D’Qar för Starfighter Assault) samt tre nya kapitel för enspelarkampanjen där vi återigen får spela som Iden Versio under dagarna när First Order först tog makten.

En rolig detalj är att kommentarerna för artikeln på den officiella hemsidan har stängts av, så vi antar att spelarna fortfarande är rätt upprörda över den lootlådebaserade progressionen i onlinedelen av Star Wars: Battlefront 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar